Banner 980x90

Nedēļas nogalē Jaunmoku pilī rīko Zāļu tēju pēcpusdienu

Jelgava, 28.jūn., LETA. Nedēļas nogalē, 30.jūnijā, no plkst.13 līdz 16 Jaunmoku pils Meža muzejā notiks Zāļu tēju pēcpusdiena ar tēju un veselīgu gardumu degustāciju, aģentūru LETA informēja SIA "Jaunmoku pils" projekta vadītāja Aiga Krišmane.

Zāļu tēju degustācija Jaunmoku pilī ir viena no muzeja programmām jau vairākus gadus, kurā viesi nogaršo pils dārzā un tuvumā augušas zāļu tējas un uzzina par to dziednieciskajām īpašībām. Lai tēju degustācija būtu vēl īpašāka, šoreiz to kuplinās mājražotāja Ilva Kavicka ar dažādām neparastām dabas veltēm - Latvijas augu pulveriem un to maisījumiem ēdienu papildināšanai un smūtiju pagatavošanai, kā arī konfektēm no kabačiem, bietēm un burkāniem.

Ieeja pasākumā - ar muzeja biļeti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)