Banner 980x90

Nākamā gada Rožu svētku rīkošanai Tukumā nepieciešami 86 490 eiro

Tukums24.lv
Tukums24.lv

Tukuma novada dome ceturtdien, 26.novembrī izveidoja nākamā gada Rožu svētku vadības grupu un iepazinās ar svētku tāmes projektu, kas paredz 86 490 eiro finansējumu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Dome nolēma 2016.gadā organizēt kārtējos Rožu svētkus Tukumā - no 15.jūlija līdz 17.jūlijam.

Tāpat dome pieņēma zināšanai sagatavoto Rožu svētku Tukumā izdevumu tāmes projektu, kas paredz finansējumu 86 490 eiro apmērā, bet svētku galīgo tāmi paredzēts apstiprināt 2016.gada pašvaldības budžeta sadaļā "kultūras pasākumi", par finansējumu lemjot kontekstā ar kopējo šīs budžeta sadaļas izdevumu tāmes projektu.

Tāpat šodien dome nolēma izveidot Rožu svētku Tukumā vadības grupu, kuras sastāvā iekļauti - Rožu svētku režisore Liene Bēniņa, Tukuma pilsētas kultūras nama direktore, domes deputāte Dace Lebeda, Tukuma novada domes Kultūras, sporta un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja un svētku vadības grupas vadītāja Inese Smirnova, pašvaldības izpilddirektors Māris Rudaus-Rudovskis, Tukuma Tūrisma un informācijas centra vadītāja Ingrīda Smuškova, Tukuma novada domes kultūras metodiķe Dace Liepiņa-Zusāne un Tukuma novada domes sporta metodiķis Juris Kožeurovs.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)