Banner 980x90

Muzeju nakts Jaunmoku pilī sāksies ar fotoizstādes atklāšanu

Jelgava, 15.maijs, LETA. Jaunmoku pilī Muzeju nakts "Laiks ātrāki steidzas kā vagona rats" 20.maijā sāksies plkst.19 ar Sigitas Lapiņas fotoizstādes "Neredzamais redzamajā. 4 stihijas" atklāšanu, aģentūru LETA informēja pils projektu vadītāja Aiga Krišmane.

Par muzikālo fonu izstādes atklāšanā rūpēsies gongu meistari Krista Džulija Kirkupa un Jānis Pūķis, kuru spēli vakara gaitā būs iespējams baudīt vairākkārt.

Pēc "peldes" gongu skaņās un fotomākslā interesentus plkst.20 Kolonnu zālē gaidīs Latvijas Kultūras koledžas laikmetīgās dejas uzvedums "Tirgus", plkst.20.30, 22 un 23 pils muzeja gidi ļaus ielūkoties dažādu laiku notikumos Jaunmokās, bet no plkst.20 ikvienam būs iespēja atrast sevī mākslinieka dotības un radīt ko īpašu no dabas materiāliem.

Līdz ar vakara krēslu - plkst.21 - dejas soļos ievīsies Tukuma Ernesta Birznieka-Upīša pamatskolas dejotāji. Līdz ar tumsas iestāšanos plkst.22 ikvienam interesentam būs iespēja iepazīties ar Tukuma apkārtnes dabas un vēstures bagātībām dokumentālajā filmā "Pērles rožu vainagā".

Visa vakara gaitā ikviens varēs aplūkot gan pils patstāvīgo interjera ekspozīciju, gan atjaunoto Meža muzeja ekspozīciju, baudīt pavasara vakara burvību pils parkā, lūkot ieraudzīt horizontu no pils torņa un veldzēties "Eaglewood Films" video stāstos par Latvijas dabas dažādību.

Aktivitātes muzejā un teritorijā noslēgsies pusnaktī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)