Banner 980x90

Linkaits reģionālajā vizītē Tukumā apskatīs vietējo dzelzceļa staciju un autoostu

Rīga, 17.apr., LETA. Satiksmes ministrs Tālis Linkaits (JKP) šodien dodas reģionālajā vizītē uz Tukumu, kuras laikā plānots apskatīt vietējo dzelzceļa staciju un autoostu, kā arī tikties ar Tukuma novada pašvaldības vadību, aģentūru LETA informēja Satiksmes ministrijas (SM) pārstāve Iveta Kancēna.

Tikšanās laikā tiks pārrunātas tādas tēmas, kas interesē pašvaldības pārstāvjus - tranzīta ielu rekonstrukcija, paaugstināto peronu izbūve abās Tukuma dzelzceļa stacijās, papildus finansējums ceļu un ielu infrastruktūras uzlabošanai kā arī virkne citu jautājumu.

Tāpat ministrs plāno apskatīt rotācijas apli ceļa posmā Tušķi-Tukums, kā arī doties uz Sēmi, kur patlaban noris platjoslas būvniecības darbi.

Vizītes noslēgumā Linkaits viesosies "Neatkarīgās Tukuma ziņas" redakcijā, kur ieplānota atbilžu sniegšana uz lasītāju jautājumiem un tikšanās ar avīzes redaktori.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)