Banner 980x90

Liela izmēra apavi sievietēm ar lielisku stila izjūtu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ārkārtīgi daudzas sievietes visai nepamatoti uztraucas par to, ka apavu veikalā viņām ir jāizvēlas kurpes, kuru zolē ir iespiests 40+ izmērs. Kāpēc nepamatoti? Ja blakus tiktu novietotas vienādas kurpes ar dažādiem izmēriem, tad Tu ievērotu, ka šī atšķirība patiesībā ir neliela. Tomēr, ja joprojām uzskati, ka Tavs kurpju izmērs ir pārāk liels, tad šeit ir pāris triku, kā liela izmēra apavi sievietēm patiesībā var vizuāli pēdu samazināt.

Pieci padomi kā pēdām likt izskatīties mazākām
- Apsver augstpapēžu kurpes. Lai arī augstpapēžu kurpes nav veselīgas un tās neveido dabisku stāju, tās tomēr ļauj pēdai izskatīties mazākai. Nepārspīlē ar papēža augstumu, bet izvēlies kurpes ar nelielu un ērtu papēdi.
- Izvēlies kurpes ar noapaļotiem, nevis spiciem purngaliem. Šauras kurpes ir lieliski piemērotas, ja uztraucies, ka Tavas pēdas šķiet platas. Bet, ja raizējies par pēdu garumu, tad kurpes ar spiciem purngaliem nav domātas Tev.
- Ļaujies tumšu krāsu valdzinājumam. Tāpat kā tumšas drēbes ļauj Tev izskatīties slaidākai, arī tumšas kurpes optiski samazina pēdu par pāris izmēriem.
- Nebaidies no akcentiem. Bantes, sprādzes un citas detaļas ļauj pēdām izskatīties smalkākām.
- Viss slēpjas vienkāršībā. Kurpes, kas izskatās lielas, liks tādām izskatīties arī Tavām pēdām!

Moderni liela izmēra apavi sievietēm arī Latvijā – veikalā "Somijas apavi"!
Somijas apavi ir apavu veikals, kas jau 20 gadus saviem klientiem ļauj iegādāties ērtus un kvaliatīvus apavus, kas apmierinājuši ikvienu pircēju. Apavu veikala mājaslapā www.somijasapavi.lv sadaļā "Lielie izmēri" dāmas atradīs mūsdienīgus apavus no 42. līdz 45. izmēram, kas piemēroti dažādām ikdienas un svētku situācijām. Veikala piedāvājumā ir
- basenes;
- čības;
- kurpes;
- zābaki;
- mājas;
- brīvā laika un cita veida apavi.

Savu nākamo kurpju pāri vari atlasīt pēc tādiem kritērijiem kā cena, izmērs, krāsa, zīmols un oderes materiāls, lai Tavs jaunais kurpju pāris būtu tieši Tavā gaumē!

Ienāc "Somijas apavi" tiešsaistes vietnē www.somijasapavi.lv un pārliecinies, cik viegli, izdevīgi un ērti ir iegādāties jaunus, nevainojamas kvalitātes apavus. Veikala piedāvājumā atradīsi arī apavus vīriešiem un bērniem, kā arī to kopšanas līdzekļus, dāvanu kartes un arī somiņas, ko pieskaņot jauniegūtajam kurpju pārim. Iepērcies www.somijasapavi.lv un esi pārliecināta, ka Tavs pirkums būs augstākās kvalitātes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)