Banner 980x90

Latvijas meiteņu telpu futbola čempionātā noskaidrosies pirmās čempiones

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Latvijas meiteņu telpu futbola čempionātā sestdien, 13.februārī, Lapmežciemā norisināsies izšķirošās spēles U-14 vecuma grupā jeb 2002./2003.dzimšanas gada futbolistēm, kurās tiks noskaidrotas pirmās šīs sezonas sacensību čempiones.

Kā pilsētas informācijas portālu Tukums24.lv informēja Latvijas Futbola federācija, savukārt dienu vēlāk Olainē otro un reizē arī noslēdzošo sabraukumu aizvadīs pašas jaunākās čempionāta dalībnieces.

U-14 vecuma grupas komandas sestdien tiksies trešo un noslēdzošo reizi šosezon. Spēles uzņems Lapmežciema sporta centrs Liepu ielā 1.

Vispirms plkst.12.00 iepriekš pārcelto pirmā sabraukuma spēli aizvadīs Rīgas Futbola skola un Rēzeknes BJSS komandas, kurā noskaidrosies vienību sadalījums priekšsacīkšu turnīra tabulas galvgalī. Atkarībā no šīs spēles rezultāta kļūs zināmi pusfināla pāri, kuros sacentīsies arī priekšsacīkšu trešās un ceturtās vietas ieguvējas no AFA Olaine un FS METTA/OSC komandām. Tikmēr SK Imanta un FK Iecava futbolistes sadalīs 5.-6.vietu kopvērtējumā.

Dienas garumā līdz plkst.16.00 norisināsies kopumā sešas spēles, kam sekos svinīgā apbalvošana.

Šīs vecuma grupas komandas iepriekš savā starpā tikās arī Rīgā un Rēzeknē.

Savukārt svētdien, 14.februārī, Olaines sporta nams Zemgales ielā 33A uzņems pašas jaunākās čempionāta dalībnieces - U-10 vecuma grupas futbolistes jeb 2006.-2008.dzimšanas gada meitenes -, kuras tiksies savā otrajā un noslēdzošajā sezonas sabraukumā. No plkst.11.00 līdz plkst.17.00 norisināsies kopumā 14 mači, kuriem sekos apbalvošana.

Ņemot vērā, ka meitenes, kuras sacenšas šajā vecuma grupā, sper vienus no saviem pirmajiem soļiem futbolā, spēļu rezultāti netiek fiksēti kopējā turnīra tabulā, jo galvenais šī vecuma futbolistēm ir izjust spēles prieku un iepazīt futbolu. Sabraukumā Olainē spēkiem mērosies jaunās futbolistes no AFA Olaine, FK Liepāja, FS METTA/OSC, FK Tukums-2000, FK Laidze/Saldus SS, Rīgas Futbola skola, SK Imanta un JDFS Alberts komandām.

Latvijas meiteņu telpu futbola čempionāta sezona norisinās no janvāra līdz februārim, kad kopumā četrās vecuma grupās spēles uzņem Malta, Lapmežciems, Spuņciems, Talsi, Rīga, Rēzekne un Olaine. Šādas sacensības tiek organizētas, lai Latvijā popularizētu meiteņu futbolu un sekmētu jauno futbolistu meistarības izaugsmi. Čempionātu organizē Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar LFF reģionālo nodibinājumu vadītājiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)