Banner 980x90

Latvijā liedz ieceļot pieciem Gruzijas pilsoņiem bez pietiekamiem iztikas līdzekļiem

Rīga, 26.marts, LETA. Pirmdien Latvijā liegts ieceļot pieciem Gruzijas pilsoņiem, kuri nevarēja pamatot ieceļošanas un uzturēšanās mērķi un apstākļus, kā arī viņiem nebija pietiekamu iztikas līdzekļu Šengenas zonas valstu apmeklējumam, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardzē.

Tāpat ieceļošana Latvijā liegta Krievijas pilsonei, kurai nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas.

Robežsargi arī konstatējuši ar kravas automašīnu Latvijā ieceļojošu Kirgizstānas pilsoni, kurš uzrādīja viltotu Bulgārijas Starptautiskās transportlīdzekļa apdrošināšanas polisi. Viltotais dokuments izņemts.

Robežkontroles punktos konstatēti arī divi Krievijas un viens Ukrainas pilsonis, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus Šengenas zonas valstīs. Personas sauktas pie administratīvās atbildības.

Tikmēr izceļošana no valsts liegta vienai Latvijas pilsonei, kurai nebija derīga ceļošanas dokumenta.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti četrām personām - Lietuvas, Gruzijas, Latvijas un Igaunijas pilsoņiem.

Savukārt par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā pie administratīvās atbildības sauktas 13 personas - četri Krievijas, pa trim Baltkrievijas un Latvijas pilsonim, kā arī pa vienam Lietuvas, Azerbaidžānas un Ukrainas pilsonim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)