Banner 980x90

Kur meklēt aprīkojumu pasākumam?

Foto: Bigstockphoto.com
Foto: Bigstockphoto.com
Vasara ir pilnbriedā, un tas vienmēr bijis labākais laiks pasākumiem brīvā dabā. Sākot no kāzām, dzimšanas dienas svinībām, uzņēmumu sporta spēlēm, koncertiem un beidzot ar nelielām prezentācijām, degustācijām, viesībām tuvāko draugu vai ģimenes lokā. 

Viesības ir brīnišķīga iespēja satikties draugiem, radiem, paziņām, kā arī iespēja iepazīt jaunus cilvēkus, veidot jaunas pazīšanās un draudzīgas attiecības nākotnē. Pasākums viennozīmīgi saved kopā cilvēkus!

Kādu pasākuma aprīkojumu izvēlēties?
Lai atbildētu uz šo jautājumu, vispirms jāsaprot plānotā pasākuma apmērs – piemēram, dalībnieku skaits, iecerētās aktivitātes un to raksturs u.tml. Ja plānojat kāzu svinības brīvā dabā, tad pirmais, ar ko jāsāk, ir piemērotas telts izvēle. Atbilstošākā risinājuma piemeklēšanai ieteicams konsultēties ar pasākumu aprīkojuma servisu.   

"Akurāts", kas šajā nozarē strādā jau vairāk nekā desmit gadu, iesaka kāzām izvēlēties 10 metru platu telti, kuras garumu iespējams pielāgot Jūsu vajadzībām. Pasākumu aprīkojuma servisa "Akurāts" rīcībā ir 10 metru platās teltis, kuru garums iespējams no 10 līdz 130 metriem. Šāda telts kā pasākuma aprīkojums var noderēt arī dzimšanas dienas svinībām un organizācijas sporta spēlēm, piemēram, ēdināšanas zonas nodrošināšanai. 

Savukārt nelielām dārza svinībām, bērnu ballītei, prezentācijai noderēs neliela telts, piemēram, 5 x 5 metri ar klasisko vai konusveida jumtu, kā arī telts "Zvaigzne", kas savas īpatnējās formas dēļ lieliski izcelsies pasākuma vietā. Plašo telšu piedāvājumu aplūko šeit – http://akurats.com/lv/teltis/.

Galdi, krēsli, gāzes sildītāji
Pasākumu aprīkojuma klāsts ar telts nomu, protams, nebeidzas. Noteikti jāapdomā banketa galdu un krēslu noma. Svinīgākai reizei pasākumu aprīkojumu var papildināt arī ar baltiem krēslu pārvalkiem ar dekoratīvām krāsainām lentām. Sporta spēlēm piemērotāki būs priedes koka galdi un soli, kas ir ērti saliekami un pārvietojami nepieciešamības gadījumā. 

Tā kā Latvijas vasaras naktis mēdz būt pavēsas, tad pasākumu aprīkojumā vajadzētu paredzēt arī gāzes sildītājus. Viena sildlampa spēj apsildīt aptuveni 20 kvadrātmetru platību un darboties 10 stundas. 

Pasākumu aprīkojuma serviss "Akurāts" speciālisti ieteiku padomāt arī par neformālāku pasākuma aprīkojumu, kur tas piederas, piemēram, piepūšamajiem dīvāniem. Tie ir dažādās krāsās un pieejami vienvietīgi, divvietīgi un trīsvietīgi. 

Vai aprīkojumu pasākumam piegādāt pašam vai izvēlēties piegādes servisu? 
Tā kā pasākuma idejas domāšana un pati pasākuma plānošana jau aizņem gana daudz laika, tad aprīkojuma piegādi ieteicams tomēr uzticēt profesionāļiem – pasākumu aprīkojuma servisam. Tām tas ir ikdienas darbs, precīzas procedūras un loģistika. Turklāt tā būs iespēja ietaupīt Jūsu laiku. 

Pasākumu aprīkojuma servisa "Akurāts" komanda nodrošina arī pasākuma aprīkojuma montāžu un demontāžu pēc pasākuma. Turklāt to var paveikt gan Latvijā, gan arī Lietuvā un Igaunijā. Viss aprīkojums vienmēr ir tīrs, uzturēts labā stāvoklī, lai katrs nākamais lietotājs to saņemtu teju kā jaunu.  

Atbalsts ir viena soļa attālumā! Sazinieties ar pasākumu aprīkojuma "Akurāts" komandu, zvanot uz tālruņa numuru 26 338 888 vai rakstot e-pastu uz info@akurats.lv. Tāpat iespējams aizpildīt tiešsaistes pasūtījuma formu uzņēmuma tīmekļvietnē akurats.lv, kur varat iepazīties arī ar visu pakalpojumu klāstu. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)