Banner 980x90

Konkursā Vēju dārza attīstībai Smārdē iesniegtas trīs idejas

Rīga, 7.janv., LETA. Metu konkursā Vēju dārza attīstībai Smārdes pagasta Smārdē saņemtas trīs idejas, aģentūru LETA informēja Engures novada pašvaldībā.

Konkursa nolikums paredz trīs godalgas, un arī saņemti trīs pieteikumi ar iecerēm attīstīt Vēju dārzu. Piedāvājumi pašlaik tiek izskatīti, un paredzēts, ka konkursa komisijai tam būs nepieciešama nedēļa, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Steriņa.

Konkursa nolikums liecina, ka žūrijas komisiju piecu cilvēku sastāvā vada novada domes priekšsēdētājs Gundars Važa (VL-TB/LNNK).

Jau vēstīts, ka metu konkursa "Vēju dārza Smārdē, Smārdes pagastā, Engures novadā, teritorijas attīstības koncepcija" mērķis ir iegūt labāko ideju ar vadlīnijām teritorijas funkcionālai, vizuālai un mentālai attīstīšanai pie Smārdes ciemata teritorijas. Projektējamā teritorija ir esošais parks un tam pieguļošā teritorija piecu hektāru platībā.

Konkursa balvu fonds ir 3500 eiro. Pirmās vietas ieguvēja prēmija būs 2000 eiro, otrā labākā darba autoram tiks piešķirti 1000 eiro, bet par trešo vietu tiks 500 eiro balva.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)