Banner 980x90

Koncertā Kandavā skanēs latviešu komponistu mūziklu un rokoperu skaistākās melodijas

Jelgava, 21.jūn., LETA. 29.jūlijā Kandavā, Ozolāju estrādē, izskanēs koncerts "Mīlestība", kurā būs apkopotas latviešu komponistu mūziklu un rokoperu skaistākās melodijas, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Una Griškeviča.

Koncertā piedalīsies Latvijas Nacionālā teātra dziedošie aktieri Marija Bērziņa, Zane Dombrovska, Madara Botmane, Mārcis Maņjakovs, Ainārs Ančevskis un Raimonds Celms, kā arī Dailes teātra dziedošie aktieri Ērika Eglija, Gints Andžāns un Gints Grāvelis, kurš iejutīsies arī koncerta vadītāja lomā.

Programmā iekļauti fragmenti no Raimonda Paula mūzikliem "Meža gulbji", "Māsa Kerija" un izrādēm "Īsa pamācība mīlēšanā", "Leģenda par Zaļo Jumpravu", "Leo. Pēdējā bohēma", Jāņa Lūsēna rokoperām "Indriķa hronika" un "Sfinksa", Zigmara Liepiņa muzikālās drāmas "Adata" un mūzikla "Vadonis", Imanta Kalniņa mūzikas izrādei "Lilioms", Ulda Marhileviča traģikomiskās dziesmu spēles "Tobāgo!", kā arī Mārtiņa Brauna izrādes "Mauglis".

Par pavadījumu un aranžijām gādās speciālais mūziklu orķestris Raimonda Macata vadībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)