Banner 980x90

Kandavas Tūrisma informācijas centrs pārcelsies uz pašvaldības nopirktajām telpām Ūdens ielā

Jelgava, 28.jūn., LETA. Rīt, 29.jūnijā, Kandavas Tūrisma informācijas centrs (TIC) sāks darbu jaunajās telpās Ūdens ielā 2, kuras Kandavas novada pašvaldība iegādājusies gada sākumā par 25 000 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

TIC darbu sācis 2002.gada maijā, un darbības laikā mainījis atrašanās vietu. Ilgāko periodu, gandrīz 14 gadus, centrs atradies Kūrorta ielā 1b pie autoostas.

Turpmāk Kandavas novada iedzīvotāji un viesi būs gaidīti Ūdens ielā 2, bijušās grāmatnīcas telpās, blakus promenādei. Turpmāk šajās telpās darbosies TIC un Kandavas novada amatnieki.

Jau vēstīts, ka Kandavas novada pašvaldība TIC vajadzībām par 25 000 eiro iegādājusies divas telpas Kandavā, Ūdens ielā 2. Domes lēmums par telpu iegādi liecina, ka SIA "Latio", kas pēc pašvaldības pasūtījuma veicis abu īpašumu novērtēšanu, telpas tirgus vērtību novērtēja 25 000 eiro apmērā, kas atbilst tai cenai, ko pašvaldībai piedāvāja arī telpu īpašniece.

Dome lēmusi iegādāties abas telpas, vienai nosakot cenu 12 258 eiro, bet otrai - 12 742 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)