Banner 980x90

Kandavas Partnerība atzīmē desmit gadu jubileju

Foto: kandava.lv
Foto: kandava.lv
Sestdien, 13.augustā, Pūres kultūras namā desmit gadu jubileju atzīmēja biedrība "Kandavas Partnerība", informē Valdes priekšsēdētāja Inta Haferberga.

Biedrība "Kandavas Partnerība" dibināta 2006.gada 8.augustā, un tās galvenais uzdevums ir uzlabot dzīves kvalitāti cilvēkam laukos, piesaistot Eiropas Savienības fondu līdzekļus un izsludinot LEADER projektu konkursus vietējā teritorijā. Kandavas Partnerības teritorijā ietilpst Kandavas novads, Jaunpils novads un Tukuma novada Pūres, Sēmes un Irlavas pagasti.

Jubilejas pasākumā piedalījās "Kandavas Partnerības" biedri,  Kandavas, Tukuma un Jaunpils novadu pašvaldību pārstāvji, Ziemeļkurzemes reģionālās lauksaimniecības pārvaldes pārstāve, LEADER projektu īstenotāji, sadarbības partneri, kā arī Saldus rajona attīstības biedrības pārstāvji.

Pasākuma programmā bija ietverta "Kandavas Partnerības" teritorijā esošo lauksaimniecības produkcijas ražojumu degustācija, ērģeļmūzikas koncerts Pūres baznīcā,  šokolādes meistardarbnīca Pūres šokolādes muzejā.  Vēlāk pasākuma viesi atgriezās Pūres kultūras namā, kur Kandavas Partnerības Padomes priekšsēdētāja Līga Lepse atklāja pasākuma oficiālo daļu. Nelielu ieskatu par Kandavas Partnerībā paveikto desmit gadu garumā, prezentācijā sniedza valdes priekšsēdētāja Inta Haferberga.  Projektiņš, kura lomā bija iejuties Jānis Lepsis, atraktīvā un humoristiskā veidā izklāstīja projekta dzīvi no sagatavošanas brīža līdz realizācijas beigām.  Muzikālās pauzes aizpildīja Kandavas Mākslas un mūzikas skolas absolvente Loreta Lote Makovska ar brīnišķīgu saksofona solo. Neizpalika arī apsveikumi. Viesi sveica jubilārus-Kandavas Partnerību, bet Kandavas Partnerības vārdā Līga Lepse un Inta Haferberga pateicās par atbalstu un sadarbību pašvaldībām, Padomes locekļiem un sadarbības partneriem. Pasākums noslēdzās ar balli un atraktīvām spēlēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)