Banner 980x90

Kandavas novadā piedāvā avansā maksāt par nākamo apkures sezonu

Jelgava, 29.maijs, LETA. Sākot ar maiju, Kandavas novada iedzīvotāji var avansā norēķināties par nākamo apkures sezonu, aģentūru LETA informēja SIA "Kandavas komunālie pakalpojumi" valdes loceklis Pēteris Krampītis.

Klienti, kuriem nav pamatparāda par iepriekš saņemtajiem pakalpojumiem, var maksāt avansu 0,39 eiro par kvadrātmetru. Krampītis atzina, ka atsaucība no iedzīvotājiem ir liela.

Pēc pagājušās apkures sezonas klientu parādi SIA "Kandavas komunālie pakalpojumi" ir apmēram 100 000 eiro, kas ir līdzīgi kā iepriekšējos gados. Vasarā daļu parādu plānots atgūt.

"Caur tiesām atgūt ļoti grūti," atzina Krampītis, skaidrojot, ka ar klientiem cenšas vienoties par parāda atmaksu, taču nereti ir gadījumi, kad arī pēc vienošanās līdzekļus uzņēmums nesaņem.

"Firmas.lv' informācija liecina, ka SIA "Kandavas komunālie pakalpojumi" apgrozījums pērn bija 887 987 eiro, uzņēmums cietis 35 494 eiro zaudējumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)