Banner 980x90

Kandavas novada pašvaldība vēlas uzlabot bērnudārza "Zīļuks" energoefektivitāti

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Otrdien, 21.jūnijā, noslēgusies pretendentu piedāvājumu pieņemšana par Kandavas pirmskolas izglītības iestādes "Zīļuks" energoefektivitātes uzlabošanu, liecina Kandavas novada pašvaldības izsludinātais iepirkums.

Novērtējot ēkas un komunikāciju stāvokli, secināts, ka esošā bērnudārza apkures sistēma ir daļējā avārijas stāvoklī, siltumtrase un apkures cauruļvadi ir nolietojušies, nepieciešama arī pašas ēkas rekonstrukcija.

Izsludinātā iepirkuma dokumentācijā norādīts, ka paredzēta ne tikai siltumapgādes sistēmas renovācija, bet jumta, sienu remontdarbi, ventilācijas sistēmas ierīkošana, lietusūdens kanalizācijas atjaunošana, zibensaizsardzības ierīkošana un citi darbi.

Konkursa uzvarētājam darbi būs jāpabeidz ne vēlāk kā 16 mēnešu laikā no līguma noslēgšanas dienas.

Taču Kandavas novada pašvaldība norāda, ka slēgs līgumu ar izraudzīto pretendentu tikai gadījumā, ja tai tiks piešķirts līdzfinansējums darbu realizācijai Emisijas kvotu izsolīšanas instrumenta finansēto projektu konkursā "Siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšana - zema enerģijas patēriņa ēkas".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)