Banner 980x90

Kandavas novada pašvaldība bez maksas nodrošinās telpas audžuģimeņu atbalstam

Rīga, 8.febr., LETA. Kandavas novada pašvaldība nodos bezatlīdzības lietošanā vairākas telpas Tirgus laukumā 11, kur notiks audžuģimeņu atbalsta pasākumi, nolēmusi novada dome.

Telpas izmantos apvienoto reģionu ģimeņu atbalsta centrs "Terēze". Centrs savu darbību sācis 2018.gada novembrī Tukumā un nodrošina pakalpojuma sniegšanu Kandavas, Jaunpils, Brocēnu, Saldus, Engures, Talsu un Tukuma novadu audžuģimenēm. Centra uzdevums ir sadarbības veidošana ar valsts un pašvaldības institūcijām, lai kopīgiem spēkiem sniegtu atbalstu ģimenēm, kuras aprūpē bez vecāku gādības palikušus bērnus.

Biedrībai telpas nepieciešamas atbalsta grupu, semināru, speciālistu konsultāciju vajadzībām, kā arī gadījumos, lai bērni satiktos ar bioloģiskajiem vecākiem.

Tā kā vairākas telpas Tirgus ielā 11 netiek izmantotas, dome lēma nodot nekustamo īpašumu bezatlīdzības lietošanā līdz 2022.gada 31.janvārim, bet ne ilgāk kā uz laiku, kamēr centram ir sabiedriskā labuma organizācijas statuss.

Kandavas novadā ir 57 audžuģimenes, kā arī aizbildņi un adoptētāji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)