Banner 980x90

Kandavas novadā par administratīvi teritoriālo reformu aptaujā gan deklarētos, gan novadā strādājošos

Rīga, 1.jūl., LETA. Līdz 29.jūlijam Kandavas novadā norisinās aptauja par administratīvi teritoriālo reformu Kandavas novadā, kurā var piedalīties ne tikai novadā deklarētie iedzīvotāji, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Iedzīvotāji, piedaloties aptaujā, aicināti atbildēt uz jautājumu "Vai jūs atbalstāt Kandavas novada kā patstāvīgas Latvijas Republikas administratīvās teritorijas saglabāšanu?". Aptaujas dalībnieki var būt novadā deklarētie iedzīvotāji vai iedzīvotāji, kuru darba vieta vai piederošais nekustamais īpašums atrodas Kandavas novadā, un kuri aptaujas brīdī ir sasnieguši 18 gadu vecumu.

Aizpildīto veidlapu iespējams ievietot aizvērtā un aizzīmogotā balsošanas kastē, kas atrodas novada domē, Sociālajā dienestā, Kandavas Sporta hallē, Kandavas Tūrisma informācijas centrā, pagastu pārvalžu administratīvajās ēkās un Valdeķu kultūras namā. Aizpildīto veidlapu iespējams iesniegt arī elektroniski - ar drošu elektronisko parakstu parakstītu.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā par aptaujas rīkošanu lēmusi arī Rundāles novada dome, un aptauja norisināsies augustā.

Aptaujas jautājums būs "Vai jūs esat par Rundāles novadu kā patstāvīgu Latvijas Republikas administratīvo teritoriju?", kur atbildēt varēs ar "jā" vai "nē". Aptaujā varēs piedalīties personas, sākot no 18 gadu vecuma, kuras ir deklarējušas savu dzīvesvietu Rundāles novada administratīvajā teritorijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)