Banner 980x90

Kandavas novada iedzīvotājus forumā aicinās paust idejas novada attīstībai

Jelgava, 10.maijs, LETA. 18.maijā plkst.15 Kandavas kultūras namā notiks Kandavas novada iedzīvotāju forums, kurā iedzīvotāji aicināti paust savas idejas par novada attīstību, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Ar forumu noslēgsies projekta "Esi pilsoniski aktīvs - piedalies, iesaisties un dalies Kandavas novadā" aktivitātes, un līdz šim novada pagastos notika apkaimes ideju darbnīcas.

Piemēram, ideju darbnīcā Zemītē iedzīvotāji aktualizēja nepieciešamību sakopt ziņojumu dēļus un izgatavot soliņus. Savukārt Cērē īpaši aktīvi bija jaunieši, un viņiem nepieciešamās aktivitātes vairāk saistījās ar savstarpējo sadarbību un saturīgu brīvā laika pavadīšanu.

Foruma rīkotāji aicina iedzīvotājus piedalīties pasākumā ar savām idejām un priekšlikumiem novada dzīves uzlabošanā, kā arī pretendēt uz Kandavas novada iespēju fonda grantu savas idejas īstenošanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)