Banner 980x90

Kandavas Mākslas galerijā būs apskatāma tekstilmākslas izstāde

Kandavas Mākslas galerijā tiek rīkota tekstilmākslas izstāde Meitene - Zeltene, lai paraudzītos, cik dažādas ir sievietes un ar cik dažādiem izteiksmes līdzekļiem tās var attēlot tekstilmākslā. Izstāde tiks atklāta sestdien, 16.martā, plkst.14.00, pilsētas informācijas portāls Tukums24.lv uzzināja Kandavas novada pašvaldībā.

Meitene - Zeltene izstādē būs meklējama katrā darbā, bet ar atšķirīgu skatījumu par tēmu, jo šīs būtnes var būt tik ļoti dažādas - no dievišķi svētajām, līdz nerātni dullajām. Dažos no darbiem jaunās tekstilmākslinieces ir attēlojušas arī pašas sevi.

Mūsdienā tekstilmāksla ir paplašinājusi robežas, izstādē būs redzami darbi atšķirīgās tehnikās - vilnas vēlumi, digitāli austi gobelēni, zīda gleznojumi, tekstilmozaīkas u.c. Nozares tehniskās izpausmes brīvība darbos savienojas ar jauno mākslinieču radošajām idejām un izpildījuma kvalitātēm.

Izstādes "Meitene - Zeltene" laikā būs iespēja ne vien aplūkot darbus, bet arī pielikt savu roku čaklumu kopīgā darbā. Izmantojot dažādas tekstilmākslas metodes, varēsiet izveidot "Meitenes - Zeltenes" (šoreiz - kandavnieces) kleitu.

Izstādē piedalās Annika Dzērve, Diāna Janušone, Diāna Molnika, Līva Kaprāle un Dace Puga.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)