Banner 980x90

"Kandavas komunālie pakalpojumi" ievieš maksu par tiešo norēķinu rēķinu sagatavošanu un piegādi

Jelgava, 8.sept., LETA. Komunālo pakalpojumu sniedzējs SIA "Kandavas komunālie pakalpojumi" ievieš rēķinu sagatavošanas un piegādes maksu tiem klientiem, kas izvēlēsies tiešo norēķinu metodi, aģentūra LETA uzzināja uzņēmumā.

Rēķina nogādāšana līdz pastkastītei maksās 1,28 eiro, nosūtīšana pa pastu 1,95 eiro. Lētāk pakalpojums izmaksās, ja rēķins tiks nogādāts uz dzīvokļa īpašnieka vai mājas iedzīvotāju pilnvarotās personas e-pastu - 1,1 eiro.

Uzņēmumā skaidro, ka rēķinu sagatavošanas un piegādes pakalpojuma izmaksās ietilps papīra, tintes, piegādes izmaksas, atalgojums, interneta pieslēguma un citas izmaksas.

Jaunievedums neattiecas uz SIA "Kandavas komunālie pakalpojumi" apsaimniekojamajām mājām, jo šī maksa tiek ietverta apsaimniekošanas administratīvajos izdevumos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)