Banner 980x90

Kandavas bērnudārza "Zīļuks" siltināšanas būvprojekts izmaksās 31 083 eiro

Jelgava, 20.jūl., LETA. Būvprojekta izstrāde Kandavas pirmsskolas izglītības iestādes "Zīļuks" ēkas siltināšanai izmaksās 31 083 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), liecina Kandavas novada pašvaldības noslēgtais iepirkums.

Projektētāju - SIA "Campaign" - pašvaldībai izdevies atrast atkārtotā iepirkumā, jo pirmajā iepirkumā visu pretendentu piedāvātās cenas pārsniedza projektam piešķirtos līdzekļus. Uzņēmējs darbus plāno veikt par 25 688 eiro bez PVN.

Kopumā otrajā iepirkumā startēja trīs pretendenti.

Jau vēstīts, ka Kandavas novada pašvaldība izsludinājusi atkārtotu iepirkumu par būvprojekta izstrādi un autoruzraudzību pirmsskolas izglītības iestādes "Zīļuks" siltināšanai, liecina pašvaldības informācija.

Pirmajā pašvaldības iepirkumā iesniegti četri piedāvājumi, kuru summa svārstījās no 31 800 līdz 40 890 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli. Taču iepirkums pārtraukts, jo visu pretendentu piedāvātās cenas pārsniedza projektam piešķirtos līdzekļus.

Tāpat ziņots, ka Kandavas novada pašvaldība iecerējusi paaugstināt pirmsskolas izglītības iestādes "Zīļuks" energoefektivitāti.

Īstenojot projektu, paredzēts veikt jumta, pagraba pārsegumu un ārsienu papildu siltināšanu, jumta seguma un lietus ūdens noteku atjaunošanu. Cokola daļā paredzēta papildu siltināšana, lietus kanalizācijas sistēmas izveidošana. 1977.gadā ekspluatācijā nodotajai ēkai nepieciešama arī logu un durvju pilnīga nomaiņa, iekļaujot arī ieejas nojumju atjaunošanu un vējtveru izbūvi, kā arī apkures un ventilācijas sistēma pārbūve.

Būvdarbu laikā paredzēts nodrošināt vismaz daļēju bērnudārza darbību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)