Banner 980x90

Kandavas bērnudārza "Zīļuks" siltināšana izmaksās vairāk nekā 900 000 eiro

Jelgava, 29.nov., LETA. Kandavas pirmsskolas izglītības iestādes "Zīļuks" energoefektivitātes paaugstināšanas projekta izmaksas plānotas 919 467 eiro apmērā, aģentūra LETA uzzināja Kandavas novada pašvaldībā.

Novada dome uzdevusi Attīstības un plānošanas nodaļai Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) atbalsta saņemšanai izstrādāt un iesniegt projektu par bērnudārza siltināšanu. Īstenojot ieceri, plānota ēkas jumta seguma nomaiņa, bēniņu, fasādes, cokola un pamatu siltināšana, logu un durvju nomaiņa, pagraba griestu siltināšana, ventilācijas un apkures sistēmas pārbūve, zibensaizsardzības sistēmas izbūve.

Projekta kopējās izmaksas ir 919 467 eiro, no kurām attiecināmās izmaksas - 539 000 eiro. 85% no attiecināmajām izmaksām jeb 458 150 eiro plānots segt no ERAF finansējuma. Projektam paredzēta arī 24 255 eiro dotācija no valsts, bet pārējo summu segs pašvaldība.

Jau vēstīts, ka būvprojekta izstrādi "Zīļuka" ēkas siltināšanai par 31 083 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), veikusi SIA "Campaign".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)