Banner 980x90

Kandavā notekūdeņu attīrīšanai iegādāts jauns aprīkojums

Jelgava, 24.aug., LETA. SIA "Kandavas komunālie pakalpojumi" iegādājusies un uzstādījusi ģeomaisu notekūdeņu attīrīšanai un dūņu atūdeņošanai, aģentūru LETA informēja Kandavas novada domes sabiedrisko attiecību speciālsiet Līga Šupstika.

Aprīkojums uzstādīts notekūdeņu attīrīšanas ietaisēs Valteru ielā 5b Kandavā. Ģeomaisa garuma ir 30 metri, platums seši metri, kopējā ietilpību - 396 kubikmetri.

Šupstika skaidroja, ka dūņas vairs nebūs jāpresē ar presi, tāpēc tiks ietaupīta elektroenerģija, tāpat tiks uztverti smagie metāli un derīgais mēslojums, tiks novērsta nepatīkamā smaka, kā arī nodrošināta dūņu glabāšana atbilstoši normatīvajiem aktiem.

Kopējās izmaksas ģeomaisa iegādei un uzstādīšanai ir aptuveni 5000 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)