Banner 980x90

Jūras svētkos Engurē ierīkos vikingu ciematu

Jelgava, 29.jūn., LETA. 14.jūlijā Engurē norisināsies Jūras svētki, kuriem šogad sagatavota īpaša programma, tostarp jūras krastā tiks izveidots vikingu ciemats, aģentūru LETA informēja Engures kultūras nama pārstāve Līga Novika.

Par godu Latvijas simtgadei un vairāk nekā 50 gadus koptai tradīcijai - Jūras svētkiem - šogad pasākumam ir izveidota īpaša programma, kurā savīsies teikas un leģendas. No plkst.11 un visas dienas garumā norisināsies aktivitātes bērniem, amatnieku tirdziņi, vikingu ciemats jūras krastā ar sportiskām un izklaidējošām aktivitātēm, izbraucieni ar vikingu kuģīti un izjādes ar zirgiem.

Vakara koncertprogramma sāksies plkst.18 Auniņparka estrādē. Ar savu jubilejas gada koncertprogrammu uzstāsies grupa "Menuets", kas šogad svin 50 gadu jubileju. Plkst.20 uz skatuves kāps grupa "Pērkons", bet ap plkst.21.30 būs vērojams vikingu uguns šovs. Savukārt nakts zaļumballē spēlēs grupa "Opus Pro" un Egons Reiters.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)