Banner 980x90

Jaunu ideju radīšanai Tukuma novada pašvaldība izsludinājusi grantu konkursu ar atbalstu līdz 3000 eiro

Jelgava, 6.jūn., LETA. Tukuma novada pašvaldība izsludinājusi grantu konkursu "Radi Tukumam", kurā iespējams iegūt atbalstu līdz 3000 eiro, aģentūra LETA uzzināja Tukuma novada pašvaldībā.

Konkursa mērķis ir atbalstīt iniciatīvas Tukumā, kas balstītas mākslā un kultūrā, digitālajās un radošajās industrijās, atbilst uzņēmējdarbības pamatprincipiem, kā arī nodrošina jaunu produktu un pakalpojumu radīšanu.

Konkursa kopējais atbalsta fonds ir 9000 eiro, bet viena projekta īstenošanai paredzēts ne vairāk kā 3000 eiro.

Prioritārs atbalsts paredzēts tiem projektiem, kuru idejas iecerēts īstenot un realizēt Tukuma vēsturiskā centra aizsardzības zonas robežās, vai tiem projektiem, kas tiks veidoti, balstoties uz sociālas un sociāli atbildīgas uzņēmējdarbības principiem.

Konkurss norisināsies līdz 30.novembrim, pieteikumus var iesniegt jebkurā darba dienā Tukuma novada domē. Vērtēšanas komisija projekta pieteikumus izskatīs vienu reizi mēnesī. Ja grantu kopējā summa tiks iztērēta ātrāk par noteikto termiņu, konkurss tiks pārtraukts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)