Banner 980x90

Jaunpils uzsāk sadarbību ar Itāliju un Spāniju

2012.gadā Jaunpils novada dome uzsāka sadarbību ar pašvaldībām Itālijā un Spānijā jaunatnes politikas jomā. Un jau šogad šī sadarbība ir vainagojusies ar konkrētu sadarbības projektu "Eiropas Komisijas darba simulācija – nodarbinātība un sociālā iekļaušana", pilsētas informācijas portāls Tukums24.lv uzzināja Jaunpils novada pašvaldībā.

Projekta ietvaros Jaunpils novada jauniešiem  ir  iespēja piedalīties izglītojošos semināros par Eiropas Komisijas darbu, Eiropas Savienības nodarbinātības un sociālās jomas politikām, kas attiecas arī uz Latviju, kā arī gatavot reālus priekšlikumus šo politiku ieviešanai tuvākajā nākotnē. Un jau decembrī 10 semināru dalībnieki dosies uz Itālijas dienvidiem, lai tiktos ar jauniešiem no Itālijas un Spānijas un Eiropas Komisijas darba simulācijā aizstāvētu savus izstrādātos priekšlikumus Eiropas politiku kvalitatīvākai ieviešanai jauniešu nodarbinātības un sociālās iekļaušanas jomā. Ja projekta dalībnieki Eiropas Komisijas darba simulācijā nobalsos par Jaunpils jauniešu priekšlikumiem, tie tiks virzīti iesniegšanai Eiropas Komisijā.

Projekts Latvijā tiek ieviests sadarbībā ar biedrību "Jaunatnes līderu koalīcija", kas nodrošinās semināru norisi Latvijā, loģistikas koordinēšanu starptautiskajam pasākumam un izvērtēšanu un atskaišu sagatavošanu un iesniegšanu.

Projekts tiek finansēts Eiropas Savienības neformālās izglītības programmas "Jaunatne darbībā" Demokrātijas projektu apakšprogrammas ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)