Banner 980x90

Jaunpils pilī norisināsies Latvijas talantu vasaras projekts "Satikšanās mūzikā" kopā ar Olgu Rajecku

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No 30.jūlija līdz 6.augustam Jaunpils pilī norisināsies projekts "Satikšanās mūzikā", ko vadīs izcilā dziedātāja Olga Rajecka.

Projekta mērķis ir veicināt bērnu un jauniešu māksliniecisko aktivitāšu attīstību. Projektā ik gadu pulcējas bērni un jaunieši no visas Latvijas, kuru intereses ir saistītas ar mūziku, teātri vai deju.

Piedalīšanās projektā ikvienam dalībniekam ir solis ceļā uz tālākiem sasniegumiem; tā ir iespēja gūt jaunas zināšanas un pieredzi, iespēja satikties un veidot  kontaktus ar labākajiem Latvijas dziedātājiem, dejotājiem, aktieriem, iespēja  sadraudzēties ar jauniem draugiem, gūt jaunas emocijas, atpūsties un pavadīt neaizmirstamu nedēļu kopā ar radošo industriju profesionāļiem. 

Dalībniekiem šīs nedēļas laikā būs iespēja apgūt skatuves pamatus, apmeklēt vokālās nodarbības un meistarklases, mācīties mūzikas producēšanu un kompozīciju, aranžēšanu kā arī kustību (horeogrāfiju) un aktiermeistarību. 

Projektā viesosies lieliskās dziedātājas Olgas Rajeckas skatuves kolēģi un labi draugi, kas dalīsies zināšanās ar projekta dalībniekiem kā sagatavot un līdz skatītājiem "aiznest" muzikāli un mākslinieciski augstvērtīgu priekšnesumu. 

Projektā dalībniekiem būs iespēja muzicēt "dzīvajā" - ar pavadošo sastāvu, un tas nozīmē, ka noslēguma koncerts notiks ar Olgas Rajeckas pavadošo mūziķu grupu, kurā spēlē vadošie Latvijas mūziķi. Tādēļ nedēļas garumā tiks veidota jauna koncertprogramma, kurā uz skatuves būs iespēja satikties Latvijas jaunajiem izpildītājiem un talantiem – projekta dalībniekiem – ar Latvijas šovbiznesa lielajiem grandiem. Un tas viss būs redzams 6.augustā Jaunpilī – kā atskaite par nedēļā paveikto un piedzīvoto!

Pieteikšanās līdz 10.jūlijam. Plašāka informācija un pieteikuma anketa meklējama: www.satiksanas.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)