Banner 980x90

Jaunpils novadā izsludina biznesa plānu konkursu jauniešiem

Jaunpils novada dome izsludina biznesa plānu konkursu jauniešiem, lai veicinātu jaunu uzņēmumu veidošanos novadā un motivētu jauniešus sava biznesa uzsākšanani. Portālā aicināti piedalīties Jaunpils novadā deklarēti jaunieši vecumā no 18 līdz 35 gadiem, pilsētas informācijas portāls Tukums24.lv uzzināja Jaunpils novada pašvaldībā.

Konkursa ietvaros jaunieši var pretendēt uz līdz pat 1500 eiro lielu finansējumu savas biznesa idejas realizācijai. Finansējums paredzēts dažādu ar uzņēmējdarbības uzsākšanu saistītu izmaksu segšanai, tostarp sakotnējiem ieguldījumiem komercdarbības pamatlīdzekļos un nemateriāliem ieguldījumiem, ko paredz projekta tāme.

Kā galvenais nosacījums - plānotājai uzņēmējdarbībai jānorisinās Jaunpils novadā. Konkursa ietvaros tiks vērtēta iesniegto ideju oriģinalitāte, projekta iesniedzēju pašieguldījums, piedāvātas idejas dzīvotspēja un citi faktori, kas varētu ietekmēt biznesa attīstības iespējas.

Vairāk par konkursa nosacījumiem un prasībām var uzzināt šeit.

Pieteikums jāiesniedz līdz 2014. gada 10. aprīlim plkst.17.00 Jaunpils novada domē, "Ērģelnieki", Jaunpilī, Jaunpils novadā, iesniedzot personīgi Jaunpils novada domes sekretārei vai atsūtot pa pastu kā ierakstītu sūtījumu (pasta zīmogs), vai ar kurjeru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)