Banner 980x90

Jaunpils novada domes priekšsēdētājai Ginterei izmaksās naudas balvu algas apmērā

Jelgava, 13.dec., LETA. Atsaucoties uz Atzinības krusta piešķiršanu Jaunpils novada domes priekšsēdētājai Ligita Ginterei (ZZS), novada dome lēmusi piešķirt viņai naudas balvu algas apmērā, aģentūra LETA uzzināja domē.

Domē skaidroja, ka Valsts prezidents Raimonds Vējonis un Ordeņu kapituls oktobrī nolēma par sevišķiem nopelniem Latvijas valsts labā piešķirt augstāko Latvijas valsts apbalvojumu - Atzinības krusta trešo šķiru - un iecelt par ordeņa komandieri ilggadējo Jaunpils novada domes priekšsēdētāju Ginteri.

Ņemot vērā domes noteikumus, kas paredz iespēju apbalvot domes priekšsēdētāju par pašvaldībai vai amatpersonai svarīgiem sasniegumiem, dome lēma piešķirt Ginterei naudas balvu vienas mēnešalgas apmērā par svarīgiem sasniegumiem Latvijas valsts un Jaunpils novada labā.

Pašvaldības publiskotā informācija liecina, ka domes priekšsēdētājas alga ir 1415 eiro pēc nodokļu nomaksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)