Banner 980x90

Jaunpilī katru mēnesi būs jauns "Izaicinājums"

No jūnija mēneša Jaunpilī risināsies kampaņa – "Izaicinājums". Katru mēnesi kāds populārs Jaunpils novada iedzīvotājs izaicinās visu pārējo novadu uz kādu vingrinājumu. Kā pirmais izaicinājumu met Jaunpils novada Domes izpilddirektors Pēteris Baranovskis.

Kā pilsētas informācijas portālu Tukums24.lv informēja Jaunpils novada pašvaldība, Pēteris ikdienu pavada radoši risinot dažādas ikdienišķas ar novadu saistītas problēmas un plānveidīgi attīsta Jaunpils novadu. Brīvajā laikā Pēteris mīl medīt un asināt savu prātu lasot un pētot dažādu literatūru, kā arī aktīvi uztur sevi fiziskajā formā. Kā nu ne, ja jaunībā būdams multisportists ir trenējies un piedalījies dažādos vietēja un starptautiska mēroga sacensībās. Pētera moto: "Mīlēt var tikai esot labā fiziskā formā".

Šoreiz Pēteris ir izvēlējies vingrinājumu balstā guļus, saliekt un iztaisnot rokas. Vingrinājums ir vienkāršs, bet prasa lielu piepūli. Šis vingrinājums attīsta roku, krūšu un vēdera muskulatūru. Liels vingrinājums pie vispārējās fiziskās attīstības. Ja vingrinājumu izpildīt ir par grūtu, tad droši var likt ceļus pie zemes.

Ar Pētera Baranovska un citiem izaicinājumiem var iepazīties www.jaunpils.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)