Banner 980x90

Jaunieši vasaras skolā Slampē izglītojas vides jautājumos

Jelgava, 21.aug., LETA. Šonedēļ Zemgales vidusskolā Slampē notiek projekta "Jaunie vides pētnieki nākotnes Latvijai" vasaras skola, kurā 60 jaunieši no deviņām izglītības iestādēm izglītojas vides jautājumos, aģentūru LETA informēja Bērnu vides skolas projektu vadītājs Krišjānis Liepiņš.

Vasaras skolā dalībnieki apgūs vides pētījumu metodoloģiju, runas mākslas un debašu pamatus, iepazīs dabas daudzveidību Ķemeru nacionālajā parkā un attālās izpētes tehnoloģiju pielietojumu vides pētījumos. Lai ar vasaras skolā apgūto iepazīstinātu ieinteresētus Slampes pagasta iedzīvotājus, 25.augustā jaunieši rīkos publisku pasākumu Zemgales vidusskolā.

Savukārt 2017./2018.mācību gada laikā vasaras skolas dalībnieki ar iegūto pieredzi iepazīstinās savu novadu iedzīvotājus pašu organizētos publiskos pieredzes izplatīšanas pasākumos.

Projekts "Jaunie vides pētnieki nākotnes Latvijai" tiek īstenots, lai veicinātu jauniešu interesi par vides kvalitātes un bioloģiskās daudzveidības apzināšanu un saglabāšanu, kā arī izveidotu aktīvu jauniešu, vides jautājumos ieinteresētu nākotnes viedokļu līderu tīklu, kas informēs un izglītos savus vienaudžus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)