Banner 980x90

Jaunie Kandavas novada basketbolisti tiekas ar Kristapu Porziņģi

Foto: kandava.lv
Foto: kandava.lv
Svētdien, 5.jūnijā, banka "Citadele" organizēja lielāko Kristapa Porziņģa fanu tikšanos. Rīgā pulcējās 250 jaunieši no 41 Latvijas pilsētas, tostarp pieci Kandavas novada Bērnu un jaunatnes Sporta skolas audzēkņi, lai smeltos iedvesmu trenēties un sasniegt labus rezultātus, pilsētas informācijas portālu Tukums24.lv informēja Kandavas novada pašvaldībā.

"Elektrum" olimpiskā sporta centra basketbola zālē pulcējās 10 līdz 14 gadus veci zēni un meitenes no dažādām sporta skolām un basketbola klubiem. Jauniešiem bija iespēja dzirdēt Porziņģa stāstīto par viņa gaitām ASV, uzdot jautājumus, saspēlēties ar viņu un kopā nofotografēties. No mūsu BJSS tikšanos apmeklēja Elgars Ezerkalns, Paula Šenberga, Madara Ķilpe, Bruno Petrovičs un Valters Botmanis.

Jauniešiem šī tikšanās bija svētki un piedzīvojums ar muzikāliem pārsteigumiem no Aminatas Savadogo un grupas «Olas», konkursiem un iesildīšanos kopā ar Renāru Zeltiņu.

"Man patīk būt kopā ar jauniešiem, kas mīl sportu un basketbolu. Viņi ir pilni ar brīnišķīgu enerģiju. Es aicinu arī citus jauniešus nodarboties ar sportu, trenēties un noticēt saviem spēkiem, nepadoties pie pirmajām grūtībām un īstenot lielas lietas," sacīja Porziņģis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)