Banner 980x90

Jauna bērnudārza celtniecībai Tukumā aizņemsies 367 189 eiro

Jelgava, 28.sept., LETA. Tukuma novada pašvaldība jaunas pirmsskolas izglītības iestādes izveidei Vārtu ielā 3 Valsts kasē aizņemsies 367 189 eiro, šonedēļ nolēma novada domes deputāti.

Lai samazinātu pirmsskolas vecuma bērnu rindu uz vietām pirmsskolas izglītības iestādēs, pašvaldībai ir nepieciešams atvērt jaunu bērnudārzu, pārbūves rezultātā pielāgojot šim mērķim ēku Vārtu ielā 3. Ēkā tiks izvietotas četras grupas 80 bērniem.

Pašvaldība iepirkumā tiesības veikt darbus uzticējusi SIA "Telms".

Paredzēts, ka aizņēmumu pašvaldība atmaksās līdz 2029.gada beigām.

Jau vēstīts, ka Tukuma novada pašvaldība iecerējusi pilsētā izveidot jaunu pirmsskolas izglītības iestādi. Bērnudārzs atradīsies vēsturiskajā pirmsskolas izglītības iestādes ēkā Vārtu ielā 3, kas līdz šim izmantota citiem mērķiem.

Visticamāk, sākotnēji iestāde darbosies kā cita bērnudārza filiāle, bet vēlāk - ka patstāvīga iestāde. Plānots, ka ēkā tiks nodrošināta vieta 80 bērniem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)