Banner 980x90

Izmanto SMS kredītu un tiec pie naudas jau tagad! 

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Esi nonācis finansiālās grūtībās, bet nevēlies lūgt palīdzību draugiem vai doties uz kredītiestādi? Atceries par vēl vienu lielisku iespēju – izmanto SMS kredīta piedāvātās iespējas.

Kas ir SMS kredīts?
SMS kredīti tiek dēvēti arī par ātrajiem kredītiem. Tā ir ērta naudas aizņemšanās, kur viss, kas tev nepieciešams, ir vien interneta pieslēgums, mobilais tālrunis un bankas konts. Turklāt, šādā veidā piesakoties aizdevumam, naudu saņemsi īsā brīdī, tādējādi maksimāli ietaupot savu laiku. Pateicoties šāda veida kredītam, pēkšņas un neatliekamas naudas grūtības ir iespējams risināt nekavējoties.
Noteikti būsi jau dzirdējis, ka SMS kredītu izmanto daudzi paziņas no Tava draugu loka. Ja esi nolēmis iegādāties ikdienā nepieciešamu preci vai esi saņēmis ikmēneša rēķinu par komunālajiem maksājumiem, kādu nebiji gaidījis, tad apdomā iespēju ņemt SMS kredītu un aizmirsti par radušām neērtībām. Tā kā izdevums tiek izsniegts bez ķīlas un galvojuma, Tev nebūs jālauza galva par to, kā saņemt nepieciešamo naudas summu.

SMS kredītu izmanto šādos gadījumos:
- radušās neparedzētas izmaksas – salūzusi veļas mašīna, ledusskapis vai kas cits;
- pietrūkst iztikas līdzekļu līdz algas dienai;
- apkures sezonā palielinās komunālie rēķini;
- nepieciešams steidzami iegādāties preci, kurai šobrīd nav iekrāti finansiālie līdzekļi.

Nepieciešamība pēc naudas līdzekļiem rodas dažādām paaudzēm – gan jauniem, gan gados vecākiem cilvēkiem. SMS kredīts ir lieliska iespēja papildināt savu bankas kontu praktiski visiem, kas sasnieguši vismaz 18 gadu vecumu, taču jāņem vērā, ka atsevišķos gadījumos aizdevējs var norādīt arī citu vecumu, piemēram, 21 gads. Vienīgi jaunajiem klientiem grūtības var sagādāt piemērota aizdevēja atrašana, tādēļ ir rūpīgi jāiepazīstas ar noteikumiem, ko piedāvā dažādas kredītkompānijas.  Tavai sadarbības kredītiestādei ir jābūt tādai, kurai var uzticēties un kuras noteikumi – procentu likme, aizdevuma summa vai atmaksas grafiks – Tevi pilnībā apmierina.

Ieguvumi, izvēloties SMS kredītu:
- naudas aizdevums bez ķīlas un galvojuma;
- ērta kredīta noformēšana internetā;
- konta papildināšana dažu minūšu laikā.

Kā pieteikties SMS kredītam?
SMS kredīts ir īstermiņa aizdevums un tam var pieteikties Tava izvēlētā aizdevēja mājaslapā. SMS kredītu ar izdevīgiem noteikumiem piedāvā vairāki Latvijas aizdevēji internetā. Pirmais kredīts tiek aizdots bez procentu maksas – atmaksā tik, cik aizņēmies. Tur arī vari izvēlēties aizdevuma summu un termiņu.

Ar peles kursoru nospiežot uz pogas "Pieteikties aizdevumam" pieteikums tiks nosūtīts. Viss ir pavisam vienkārši, un tad atliek tikai gaidīt atbildi – pāris minūšu laikā noteikti saņemsi e-pastu un īsziņu ar lēmumu par aizdevuma piešķiršanu. Aizņemies atbildīgi un apdomā atmaksas iespējas paredzētajā termiņā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)