Banner 980x90

Investējot miljonu eiro, "Hesburger" atklāj pirmo restorānu Tukumā

Baltijā un Somijā lielākā ātrās ēdināšanas restorānu ķēde "Hesburger", turpinot restorānu tīkla paplašināšanu, ir atklājis pirmo restorānu Tukumā, Raudas ielā 14.  Ieguldītās investīcijas restorāna izveidē sasniegušas vienu miljonu eiro.

Kopumā šis ir trešais "Hesburger" restorāns, kurš atvērts Zemgales reģionā. Jaunatvērtā restorāna platība sasniedz 195 kvadrātmetrus, un tas radījis 11 jaunas darbavietas Tukuma reģiona iedzīvotājiem.

Turpina Ieva Salmela, "Hesburger" attīstības direktore Baltijas valstīs:


"Esam gandarīti, ka Latvijas iedzīvotāji novērtē mūsu darbību, tāpēc mēs spējam paplašināties un atvērt jaunus restorānus. Priecājamies, ka esam atvēruši pirmo restorānu Tukumā, tādējādi izvēršot plašāku darbību Latvijas reģionu pilsētās, šajā gadījumā Zemgales reģionā, kurā līdz šim darbojās 2 "Hesburger" restorāni. Līdz ar jaunā restorāna atvēršanu, Tukuma iedzīvotājiem būs pieejama vieta, kur baudīt gardu maltīti, kā arī pavadīt laiku kopā ar ģimeni un bērniem."

Jaunais "Hesburger" restorāns ir izvietots divos stāvos, no kuriem 2.stāvā ir izvietotas tehniskās telpas. Restorānā ir 36 sēdvietas. Pircēju ērtībai izveidota arī autokase. Tāpat restorānā ir izveidoti divi bērnu rotaļu laukumi, no kuriem viens atrodas iekštelpās un otrs restorāna pagalmā. Tāpat restorāna pagalmā tiks izveidota arī vasaras terase. Restorāns strādās katru dienu, pirmdienās un ceturtdienās no plkst.9.00 līdz 22.00, piektdienās un sestdienās no plkst.9.00 līdz 24.00, savukārt svētdienās no plkst.12.00 līdz 22.00.

Šis ir jau 43 Hesburger restorāns Latvijā, no tiem 21 atrodas Rīgā, savukārt 22 Latvijas reģionu lielākajās pilsētās.

Par "Hesburger"

Somijā dibinātais ģimenes uzņēmums "Hesburger" savu darbību sāka 1966.gadā, kad Naantali pilsētā atvēra pirmo grila kiosku. Pirmais ātrās ēdināšanas restorāns ar nosaukumu "Hesburger" tika atvērts 1980.gadā Turku, uzņēmumam pakāpeniski iekarojot stabilas tirgus pozīcijas pašu mājās, kā arī tuvākajos kaimiņu reģionos. Šobrīd "Hesburger" vada 426 restorānus, uzņēmuma darbinieku skaits pārsniedz 6100. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)