Banner 980x90

INOXBOLT – skrūves, stiprinājumi

Skrūves ir būtiskas detaļas, veicot gandrīz jebkuru remontdarbu, kā arī vispārīgi celtniecībā un saimniecībā. Skrūves ir stiprinājums, bez kura nevarētu iedomāties neko, ko redzam sev apkārt, piemēram, mēbeles, metāla konstrukcijas, autoindustrija, celtniecības un lauksaimniecības tehnika.

Skrūves

Skrūves ir būtiskas detaļas, veicot gandrīz jebkuru remontdarbu, kā arī vispārīgi celtniecībā un saimniecībā. Skrūves ir stiprinājums, bez kura nevarētu iedomāties neko, ko redzam sev apkārt, piemēram, mēbeles, metāla konstrukcijas, autoindustrija, celtniecības un lauksaimniecības tehnika.

Pieejamas visdažādāko veidu skrūves, kas atšķiras pēc to veida, lieluma,cietības un arī materiāla. Vienmēr jāizvēlas skrūves, kas perfekti atbilst paredzētajam darba mērķim. Pareiza skrūves izvēle nodrošinās veiksmīgu darba rezultātu.
Skrūvēm ir dažādi vītņu veidi, piemēram, ar smalko vai rupjo vītni,  kokam paredzētu vītni un metālam. Butskrūves var iegādāties kopā ar piemērotām paplāksnēm, uzgriežņiem un, ja nepieciešams, tad arī ar tādiem rokas un elektriskajiem instrumentiem kā skrūvgriežiem un skrūvpistolēm.

INOXBOLT piedāvā iegādāties skrūves ar metrisko vītni, ar cilindrisku galvu, ar gremdgalvu, ar pusapaļu galvu un sešstūra iedobi, skrūves eļļošanai, skrūves kokam, pašgriezošās skrūves metālam un citu veidu skrūves.

Lasiet vairāk: www.inoxbolt.lv

Kniedes

Kniedes parasti izmanto dažādu elementu sastiprināšanai. Atšķirībā no skrūvēm, kniedes ir praktiski nemanāmas, tādēļ tās nekādi neietekmē konstrukciju ārējo izskatu. Kniedes ļauj izveidot dažādas būvniecības un montāžas konstrukcijas, kur rodas problēma ar piekļuvi savienoto detaļu pieeju no otras puses. 

Kniedes sastāv no korpusa un stieņa, to izgatavo no alumīnija, terauda, vara un nerusējošā tērauda. Kniedes materiālu obligāti jāsaskaņo ar savienojamo elementu materiālu, jo pretējā gadījumā pastāv liels korozijas risks. Nekorekti izvēlētas kniedes mazinās savienojuma izturību un ilgtermiņā izraisīs tā nodilšanu.

Svarīgi piemeklēt arī atbilstošu kniedes garumu un diametru. Kniede nevar būt pārāk īsa, tai jābūt ar pietiekošu garumu lai savienotu pareizi sakniedējamos materiālus. Tas, protams, ir tieši saistīts ar savienojamo materiālu biezumu, kas ir jāņem vērā. Kvalitatīvas un pareizi izvēlētas kniedes ir izturīgas pret griezumiem un plīsumiem.

Lasiet vairāk: www.inoxbolt.lv

Savilcēji

Savilcēji tiek ļoti plaši pielietoti daudzos dažādos montāžas darbos. Tos iedala divās grupās – savilcēji ar neizmaināmu izmēru (ar atduri, aizdari un atsperu), kā arī savilcēji ar maināmu izmēru (ar skavu, vītni vai šarnīrveida).

Populārākais ir tārpveida savilcējs, kas sastāv no lentes un skrūves. Ar skrūvi savelk lenti, kura savelkas pie noteiktas kustības, un atbrīvojas to atvelkot. Šādi savilcēji ir kompakti un izturīgi, tie ļauj skrūvi izskrūvēt un piemērīt jebkurā vietā un situācijā, neizjaucot esošo detaļu.

Pastiprinātie savilcēji tiek izmantoti smagos darba apstākļos. Šie savilcēji iztur lielāku mehānisko un radiālo slodzi, kā arī ir izturīgāks pret noslīdēšanu. Tos visbiežāk izmanto resnāku šļūteņu savilkšanai, kā arī tādās vidēs kā augsts spiediens, vakuums, pulsējoša vide, ekstremālas temperatūras. Savilcēji tiek ražoti no cinkota tērauda kā arī no nerūsējošā tārauda.

Lasiet vairāk: www.inoxbolt.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)