Banner 980x90

Ieguldot jaunizbūvētos tīklus, par 349 390 eiro palielinās Ozolnieku novada komunālā uzņēmuma pamatkapitālu

eicot mantisko jaunizbūvēto ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu ieguldījumu, par 349 390 eiro tiks palielināts SIA "Ozolnieku KSDU" pamatkapitāls.

Rīga, 24.okt., LETA. Veicot mantisko jaunizbūvēto ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu ieguldījumu, par 349 390 eiro tiks palielināts SIA "Ozolnieku KSDU" pamatkapitāls, lēmusi Ozolnieku novada dome. Ozolnieku novada pašvaldība ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējumu ir realizējusi projektu "Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūve, Rubeņu un Akmeņu ceļu pārbūve Cenu pagasta Raubēnu ciemā, Ozolnieku novada, Cenu pagastā". Saskaņā ar SIA "Interbaltija" novērtējumu kanalizācijas tīklu vērtība objektā ir 240 042 eiro, bet ūdensvada tīklu vērtība - 109 348 eiro. Lai "Ozolnieku KSDU" varētu nodrošināt sabiedrisko ūdenssaimniecības pakalpojumus, jaunos tīklus nolemts ieguldīt uzņēmuma pamatkapitālā. "Firmas.lv" informācija liecina, ka pašlaik komunālo pakalpojumu sniedzēja pamatkapitāls ir 2,378 miljoni eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)