Banner 980x90

Ieguldot 150 tūkstošus eiro bijušā bērnudārza un apkārtnes labiekārtošanā, Slampē atvērts "top!" veikals 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ieguldot vairāk nekā 150 tūkst. eiro bijušā bērnudārza telpu renovēšanā un apkārtējās teritorijas labiekārtošanā, jūnija sākumā Slampes pagasta "Tūjas" iedzīvotājiem atvērts jauns vietējā veikalu tīkla "top!" veikals. Jaunā iepirkšanās vieta atrodas daudzdzīvokļu un privātmāju tuvumā, un tās platība ir 200 m². Šobrīd veikalā tiek nodrošinātas sešas darbavietas.

"Pilnībā renovējām bijušā bērnudārza telpas, kā arī labiekārtojām apkārtējo teritoriju – uzstādījām soliņu un riteņu novietni, izbūvējām stāvlaukumu, kā arī apgaismojām teritoriju. Tāpat arī jāuzsver, ka atbilstoši vides pieejamības standartiem, pielāgojām veikalu un apkārtni gan jaunajām ģimenēm ar ratiem, gan cilvēkiem ar kustību traucējumiem un ratiņkrēslos, lai veikalā un ārpus tā būtu ērta pārvietošanās. Liels gandarījums par paveikto un prieks par jau saņemtajām vietējo iedzīvotāju uzslavām," komentējot paveikto stāsta SIA "Dekšņi" tirdzniecības direktors Māris Kalniņš.

Veikalā ik dienas pieejama svaiga kulinārija un konditoreja ar pašu gatavotiem salātiem, smalkmaizītēm, kūkām un kliņģeriem, kas gatavoti uzņēmumam piederošajā Tukuma kafejnīcā "Aplis". Veikalā tiek piedāvāta arī vietējo ražotāju produkcija – Vecauces saimniecības svaigā gaļa, kā arī vietējo ražotāju augļi, dārzeņi un cita reģionam raksturīgā produkcija.

Jāuzsver, ka veikals ir atvērts septiņas dienas nedēļā, lai iedzīvotāji vienmēr varētu iegādāties svaigu produkciju. Renovētajā ēkā pieejama arī frizētava, un jūlijā durvis vērs vietējo uzņēmēju radītā "Mana aptieka".

SIA "Dekšņi" veikalu tīklam "top!" pievienojās 2003.gada novembrī, un ir 100% vietējais uzņēmums ar Latvijas kapitālu. Šobrīd atvērti ir jau seši veikali Tukumā un tā novadā, kā arī veikals Rīgā. Kopumā veikalu tīklā "top!" tas jau ir 32. jaunatvērtais veikals šogad, bet visā Latvijā šobrīd darbojas 260 vietējā "top!" veikali. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)