Banner 980x90

Iegādājies Royal Enfield motociklu – SIA "Moto Classic House

SIA "Moto Classic House" ir oficiālais Royal Enfield motociklu un aksesuāru dīleris Latvijā, kas piedāvā ne tikai iegādāties zīmola produktus, bet arī sniedz servisa pakalpojumus.

Royal Enfield zīmols


Royal Enfield ir viens no vecākajiem motociklu ražotājiem pasaulē, kura aizsākumi meklējami 1890.gadā. Dibinātais britu ražotājs ikdienā ražoja motociklus, velosipēdus, zāles pļāvējus, stacionāros dzinējus un ieročus.

 

Līdz pat šai dienai Royal Enfield turpina izmantot moto "made like a gun", pieminot zīmola vēsturisko mantojumu. 1994.gads Royal Enfield darbībā bija izšķirošs – zīmolu iegādājās Indijas uzņēmums Eicher Motors.

 

Uzņēmums turpina izgatavot klasiskās un vecās skolas motociklus, kas ir modernizētas versijas agrīnajiem Bullet, Classic, Thunderbird, Himalayan un citiem modeļiem. Šobrīd Royal Enfieldtirdzniecība ir pieejama lielākoties visā Eiropā un arī tepat mūsmājās – Latvijā.

 

Royal Enfield motocikli
 

Royal Enfield piedāvā dažādus motociklu modeļus – katrs no tiem ir unikāls un attaisno sava īpašnieka vēlmes. Royal Enfield Bullet motocikls ir visilgāk noturējies pārdošanas biznesā – tas īpaši nav mainījies, ir veikti nelieli uzlabojumi un tas vēl aizvien izskatās, kā moderns retro motocikls. Šis modelis īpaši piemērots tiem moto braucējiem, kas vēlas gremdēties atmiņās un sajust tā laika burvību, baudot braucienu pilsētas ielās. Šis modelis arī ir vienīgais, kas saņem oriģinālo RoyalEnfield emblēmu.
 

Royal Enfield Classic ir piemērots tiem, kuri vēlas bezbailīgi traukties pa automaģistrālēm. Šis motocikls ir modernā versija Bullet motociklam. Tas saglabā moderno izskatu un retro sajūtu. Classic motocikli pieejami unikālās krāsu izvēlēs – tuksneša vētras, kaujas zaļā, hroma krāsās. 
 

Royal Enfield Thunderbird nosaukums vien jau izklāsta motocikla iespējas un jaudu. Šis motocikls paredzēts gariem braucieniem – viens no pirmajiem kruīza tipa motocikliem, kam ir retro izskats, taču tas nodrošina ērtu braukšanu. Lieliska izvēle tiem, kas bieži mēro tālus attālumus. 
 

Šie nav vienīgie Royal Enfield motociklu modeļi, kurus iespējams iegādāties. Katrs no Royal Enfield motocikliem iemanto unikalitāti un retro piesitienu. Katram modelim ir savas atšķirības un jaudas iespējas, kas piemērotas ikviena klienta vēlmēm. Īsts motobraucējs zina, cik vareni un gaumīgi ir Royal Enfield motocikli. 

 


Royal Enfield logotips un ģērboņi
 

Jaunais Royal Enfield logotips ir veicis evolucionāru soli logotipa attīstībā – jaunais logo vizualizēts 2D un 3D formātā, kas tam piedod unikālu un stingras nostājas raksturu, taču saglabājot tā vēsturisko mantojumu. Lai izveidotu esošo logotipu, tika veikti gandrīz 100 detalizētu zīmējumu varianti, strādājot pie vissīkākajām niansēm, lai tas iegūtu tā līdzšinējo dizainu. Logotips raksturo motociklu izcelsmi, varonīgumu un dzelžainu nostāju. 

 

Royal Enfield, kā pazīšanās zīmi lieto ne tikai logotipu, bet arī citas zīmola raksturojošas vizualizācijas. Iezīmētie burti R un E (šajā burtā ir ieliekti spārni) simbolizē braukšanas vieglumu ar kādu no Royal Enfield motocikliem. Jau iepriekš minētais moto "made like a gun" vizualizēts kopā ar zīmola nosaukumu un ložmetēju – šī ilustrācija norāda motociklu izcelsmi un tā kalpo kā lepnuma zīme.  

 


Iegādājies Royal Enfield motociklus pie oficiālā dīlera Latvijā – SIA "Moto Classic House"
 

Motociklu Royal Enfield tirdzniecība ir paplašinājusi savu darbības sfēru un šobrīd motocikli ir pieejami arī Latvijā. Motociklu Royal Enfield tirdzniecība ir pieejama visiem, kuriem interesē kaislīgs dzīvesveids un trauksmaini piedzīvojumi, dodoties uz izvēlēto galamērķi.

 

Motociklu Royal Enfield tirdzniecībā piedāvā ne tikai tos iegādāties, bet arī veikt izmēģinājuma braucienu – pirms iegādāties vēlamo motociklu, tiek piedāvāti testa braucieni, kuriem var pieteikties internetā. Motociklu Royal Enfield tirdzniecību Latvijā pārstāv uzņēmums SIA "Moto Classic House", kas tirgo ne tikai šī brenda motociklus un apģērbus, bet piedāvā arī servisa un garantijas apkalpošanu. SIA "Moto Classic House" pārstāvji palīdzēs veikt pareizo izvēli jauna motocikla iegādē. 
 

SIA "Moto Classic House" kontakti:
Oficiālā mājaslapa: www.royalenfield.lv   

Faktiskā adrese  - Čiekurkalna 1.līnija 27, Rīga, LV-1026
Tel.nr.: +371 29112496 vai +371 29195218

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)