Banner 980x90

Filmas "Nameja gredzens" uzņemšanas laikā Tukumā būs ierobežota satiksme

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Trešdien, 28.septembrī, no plkst.8.00 līdz plkst.15.00 Tukumā, piekalnē pie Meža kapiem un laukumā Melnezera un Pumpuru ielas krustojumā, saistībā ar filmas "Nameja gredzens" fragmentu uzņemšanu tiks ierobežota satiksme, aģentūra LETA iepriekš uzzināja Tukuma novada pašvaldībā.

Lielākā daļa filmas tiek uzņemta kinopilsētiņā "Cinevilla", tomēr ir vairākas dienas, kad filmēšana paredzēta pludmalē, Klapkalnciema mežā, purvos, Engures ostā un kalniņā pie Meža kapiem.

Kā ziņots, filma "Nameja gredzens" būs vēsturisks vikingu stila stāsts par senajām zemgaļu brīvības cīņām 13.gadsimtā un leģendas par Nameja gredzenu rašanos. Tās uzņemšana sākta pagājušā gada rudenī. Tad kopā ar kaskadieru grupu tapa atsevišķu kauju inscenējumi. Filmas "Nameja gredzens" filmēšanas procesa tālākie posmi norisināsies šī gada augustā un septembrī. Plānots, ka uz kinoekrāniem filma nokļūs 2016.gada nogalē.

Filmas "Nameja gredzens" režisors ir Aigars Grauba un producents - Andrejs Ēķis. Filma top ar Nacionālā kino centra atbalstu sadarbībā ar Lielbritānijas kinoizplatīšanas kompāniju "Kaleidoskops" un Kauņas kinostudiju. Filmas producente ir SIA "Platforma".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)