Banner 980x90

Engures novada pašvaldība rīkos konkursu par vides objektu izveidošanu Zušuciema parkā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Engures novada pašvaldība līdz 27.jūnijam pašvaldības mājaslapā plāno izsludināt konkursu par Engures Zušuciema parka vides objektu ideju un tās īstenošanu, lēma novada domes deputāti.

Konkursa mērķis ir rast labāko risinājumu sešām dažādām Zušuciema parka vides objektu instalācijām, finansējot jaunu un oriģinālu vides objektu izveidi, kas brīvi būtu pieejami Engures novada iedzīvotājiem un viesiem, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā. Tādējādi tiks veicināta Engures novada, Engures pagasta un Engures atpazīstamība un tūristu piesaiste. Vides dizaina objektus paredzēts izvietot Jūras ielā 85a, Engurē.

Konkursa ideju skices var veidot, izmantojot un attīstot tēmas, kas saistītas ar Engures ciema nosaukuma rašanos no lībiešu valodas vārda "angern", kas nozīmē "zutis", jo kādreiz Engures ezers bija bagāts ar zušiem, Engures ciemu, Engures ģeogrāfisko novietojumu. Vienā no ideju skicēm jābūt integrētam uzrakstam "Engure", tāpat vienā no skicēm jābūt integrētam ūdenim, piemēram, strūklakai, baseinam, kaskādei. Noteikts, ka visiem sešiem vides dizaina objektiem jābūt savstarpēji saistītiem, ieturētiem vienā stilā, ar kopēju tēmu un stāstu.

Konkursa projektu piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir 10.augusts, konkursā var piedalīties jebkura juridiska vai fiziska persona. Konkursa uzvarētājiem noteiktas arī godalgas 200 un 100 eiro apmērā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)