Banner 980x90

Engures novada pašvaldība ar uzņēmumiem vienojusies par trīs pludmaļu apsaimniekošanu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Engures novada domes deputāti šonedēļ apstiprināja trīs lūgumus ar uzņēmumiem, kas šovasar apsaimniekos pludmales, aģentūra LETA uzzināja domē.

Deputāti lēmuši pārslēgt līgumu par jūras piekrastes apsaimniekošanu Apšuciemā ar SIA "Arkana". Pludmale uzņēmuma lietošanā nodota uz sezonas laiku no 1.maija līdz 31.augustam. Apsaimniekotājs apņemas nodrošināt pludmalē tīrību, uzturēt kārtībā pludmales tualeti un uzstādīt norādes uz to, kā arī nodrošināt regulāru atkritumu izvešanu.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka SIA "Arkana" Apšuciemā pieder viesu nams "Villa Anna" un SPA hotelis "Arkadia".

Savukārt Klapkalnciema pludmali šosezon, no 15.maija līdz 15.septembrim, apsaimniekos SIA "Klapkalnciems". Apsaimniekotājam jāuzstāda pludmalē divas tualetes, divas pārģērbšanās kabīnes, četri soliņi un jāierīko volejbola un badmintona laukumi. Tāpat SIA "Klapkalnciems", kas nodarbojas arī ar ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu, pludmalē var iekārtot tirdzniecības vietu - telti.

Par jūras piekrastes apsaimniekošanu Plieņciemā no 1.maija līdz 30.septembrim gādās SIA "Norde metāls". Arī šim uzņēmumam pludmalē jānodrošina kārtība. Tāpat uzņēmums tiesīgs izmantot pludmali atpūtas iespēju nodrošināšanai, vasaras kafejnīcu izvietošanai, sporta pasākumu organizēšanai.

Maksu par īpašumiem pašvaldība nepieprasīs, taču uzņēmumiem jāizpilda visi līgumu nosacījumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)