Banner 980x90

Engures novadā lemj par bērnudārzu pedagogu algu celšanu līdz 620 eiro

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
No septembra pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogi Engures novadā saņems 620 eiro atalgojumu, lēmuši novada domes deputāti.

Par lēmuma pieņemšanu nobalsoja visi 13 no klātesošajiem deputātiem, liecina sēdes protokols.

Deputātiem skaidrots, ka dome ir saņēmusi Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības vēstuli ar lūgumu rast iespēju palielināt pirmsskolas izglītības iestāžu skolotāju darba algu līdz 620 eiro par 40 darba stundām nedēļā, sākot no 1.septembra.

Kā ziņots, valdība apstiprinājusi pedagogu atalgojuma jauno modeli, kurā iekļauta atruna par iespēju pašvaldībām, ja tām nav iespēju, pirmsskolas pedagogiem pārejas periodā maksāt 560 eiro lielu atalgojumu 620 eiro vietā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)