Banner 980x90

Energodienās Tukumā diskutēs par daudzdzīvokļu māju atjaunošanas nepieciešamību

Rīga, 3.maijs, LETA. Maija beigās, 25.maijā, no plkst.10.30 līdz 16. Tukumā norisināsies pirmās Energodienās, kurās plānots diskutēt par daudzdzīvokļu māju atjaunošanas nepieciešamību, aģentūru LETA informēja Tukuma novada pašvaldības projektu vadītāja asistente Aiga Priede.

Energodienu laikā "Elektrum", finanšu institūcijas "Altum" un pašvaldību pārstāvji piedalīsies paneļdiskusijā un dalīsies viedoklī, kāpēc iedzīvotājiem ir nepieciešams pieņemt lēmumu par savas daudzdzīvokļu ēkas atjaunošanu. Tāpat varēs uzzināt, cik liels finansiālais atbalsts iedzīvotājiem ir pieejams savas ēkas atjaunošanai finanšu institūcijas "Altum" un projekta "Accelerate Sunshine" programmās.

Energodienu apmeklētājiem tiks dota iespēja iepazīsties arī ar jau atjaunoto namu iedzīvotāju pieredzi,

Dienas gaitā plānoti arī citi pasākumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)