Banner 980x90

Elektroapgādes traucējumus klientiem Jūrmalā, Babītes un Engures novadā izraisīja vados iegāzts koks; traucējumi novērsti

Rīga, 4.janv., LETA. Vados iegāztā koka dēļ izraisītie elektroapgādes traucējumi klientiem Jūrmalā, Babītes un Engures novadā novērsti plkst.13.34, informēja AS "Sadales tīkls" pārstāvji.

Šodien plkst.12.50 tika reģistrēts tehnoloģisks traucējums AS "Augstsprieguma tīkls" 110 kilovoltu elektrotīklā, kas ietekmēja elektroapgādi vairākiem tūkstošiem klientu Jūrmalā, Babītes un Engures novadā.

Elektroapgādes traucējumus izraisīja mežizstrādes darbu laikā 110 kilovoltu gaisvadu elektrolīnijas vados - elektrolīnijas posmā no Imantas līdz Priedainei - iegāzts koks, norādīja "Sadales tīkla" pārstāvji.

Lai pēc iespējas ātrāk atjaunotu klientu elektroapgādi, "Sadales tīkla" un "Augstsprieguma tīkla" operatīvās izbraukumu brigādes sāka bojājuma lokalizēšanu, kā arī uzņēmumu operatīvais personāls veica elektrolīniju pārslēgšanu, lai klientiem nodrošinātu elektroapgādi no citām elektrolīnijām.

Elektroapgāde klientiem tika atjaunota pakāpeniski. Visiem klientiem Jūrmalā, Babītes un Engures novadā elektroapgāde atjaunota plkst.13.34.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)