Banner 980x90

Džūkstē par 91 875 eiro izbūvēts kopienas centrs

Jelgava, 13.nov., LETA. Tukuma novada Džūkstes pagastā atklāts kopienas centrs, kura izbūve maksāja 91 875 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), aģentūra LETA uzzināja Tukuma novada pašvaldībā.

Kopienas centrs izveidots "Aptiekas mājā". Ēka atjaunota un pielāgota piekļūšanai cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, kā arī sakārtota tās apkārtējā vide. Kopienas centrā ir izveidota telpa praktiskajām nodarbībām, kur tiks veidoti interešu pulciņi, vingrošanas nodarbības un dažādi pasākumi, lai atbalstītu vietējos iedzīvotājus un veicinātu to iekļaušanu kopienā. Šajā telpā ir ierīkota virtuves iekārta, kur centra apmeklētājiem ir iespēja pagatavot ēdienu un apgūt ēst gatavošanas prasmes.

Plānots, ka centrā iedzīvotājiem būs pieejama arī duša un veļas mazgājamā mašīna. Šajā ēkā vēl tiks iekārtotas telpas sociālajiem darbiniekiem un aptiekai.

Kopienas centrs ir pieejams ikvienam Džūkstes pagasta iedzīvotājam, tajā sniegtie pakalpojumi būs bez maksas. Plānots, ka centrs darbosies katru darba dienu, bet, ja būs nepieciešamība, tas darbosies arī brīvdienās.

Būvdarbus ēkā veica SIA "Amatnieks", ar kuru noslēgts līgums par 75 930 eiro bez PVN. Projekts īstenots ar Eiropas Savienības atbalstu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)