Banner 980x90

Dienas horoskops 25.aprīlim

Auns Tev būs nevaldāma vēlme pēc komunikācijas - tikai uzmanies, ka nepasaki pārāk daudz. Cilvēks, kuru meklēji, pats uzradīsies.

Vērsis Nāks jauni pienākumi, tikai atceries, ka nevari uzņemties par daudz. Laiks sastādīt plānotāju, lai izsekotu visam līdzi.

Dvīņi Ļoti produktīva otrā dienas puse. Stāsies vairāku izaicinājumu priekšā, un būtu ieteicams pieņemt tos visus – uzdrīksties!

Vēzis Vakarā tev zudīs kontrole pār situāciju, tādēļ no rīta izdomā, kā tu vēlies, lai beidzas šī diena. Norij aizvainojumu, atslābsti!

Lauva Tev šodien ļoti krasi mainīsies domas par to, par ko vienmēr esi bijis pārliecināts. Bet tas ir tikai uz labu – atvērt acis nenāk par sliktu.

Jaunava Sāc dienu ar parūpēšanos par sevi un savām vajadzībām. Ja esi noguris, paguli ilgāk. Neviens tevi šodien netramdīs, tikai mieru!

Svari Pieskati savu labo apetīti – laimi nevajag noēst. Domā par sportisku lietu uzsākšanu – sāc skriet, brauc ar riteni, vienalga - vienkārši dari!

Skorpions Būs jāpieskata katrs savs solis, jo šodiena nav tava diena, diemžēl. Pats sev uzliksi augstas prasības, tad nu sadzīvo ar to!

Strēlnieks Iesaisties jebkur, kur vien vēlies. Pieņem jaunus piedāvājumus, varbūt pat jaunu darbavietu. Ir laiks, lai riskētu.

Mežāzis Samilzīs kāda iepriekš it kā maza problēma – nāksies to risināt visas dienas garumā. Tikai neaizmirsti pats par sevi

Ūdensvīrs Šodien neko neplāno, jo citādi nāksies vilties. Radīsies jaunas idejas, kuras drīzumā arī varēsi sākt īstenot!

Zivis Tev vajag iegūt jaunu pieredzi – jebkādā lietā. Saņemies, darbojies, atklāj un domā. Tās darbības šodien tālu aizvedīs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)