Banner 980x90

Dienas horoskops 17.oktobrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Kādam trūkst tavas uzmanības un klātbūtnes. Centies saviem mīļajiem atvēlēt pietiekami daudz laika! Padalies ar saviem pēdējā laika piedzīvojumiem un pārdzīvojumiem - viņi tevi sapratīs un uzklausīs! 

Vērsis Jutīsies gandarīts par kādu pieņemtu lēmumu vai paveiktu darbu. Dienas otrajā pusē centies nodoties kādam hobijam, kuram iepriekš nav bijis laika.

Dvīņi Šodien tev ieteicams pamēģināt kaut ko jaunu un nebijušu. Tam nav obligāti jābūt kam tādam, kas maksā naudu, mēģini rast iedvesmu un motivāciju jaunajam! 

Vēzis Šodien par citiem nerunā sliktu! Ir cilvēki, kuri nepatīkamu informāciju var nodot arī tālāk un tas varētu tikt līdz aprunāto cilvēku ausīm. Esi uzmanīgs!

Lauva Pozitīva diena, kad labas un patīkamas domas vīsies cauri šīs dienas notikumiem. Esi pateicīgs par to, kas tev šodien ir dots! 

Jaunava  Nebūs īpašas vēlmes ķerties pie darbiem. Savā ziņā jutīsies mazliet noguris un ieslīdzis ikdienas rutīnā. Mēģini rast prieku šajā grūtajā dienā! 

Svari Pirms čīksti, ka kaut kas neizdodas, mēģini saskatīt labo tajā,kas tev jau ir dots! Šodien negatīvām emocijām, darbībām un vārdiem nav vietas! Saglabā vēsu prātu!

Skorpions Kad jūti, ka pamazām sāc zaudēt vēlmi darboties, meklē motivāciju vai vienkārši atpūties! Tu esi daudz darbojies, tāpēc esi pelnījis arī relaksēties! 

Strēlnieks  Lieliska diena, kuru ieteicams pavadīt līdzīgi domājošo kolēģu vai draugu sabiedrībā. Dalies ar savu pieredzi un pēdējā laika notikumiem - jutīsies atvieglots un pozitīvi uzlādēts.

Mežāzis Šodien labas ziņas un notikumus citiem centies nestāstīt un pārāk neafišēt. Sākumā savus plānus labāk paturi pie sevi. Ļauj saviem darbiem runāt par tevi! 

Ūdensvīrs Nelielies, ka esi kaut ko paveicis un neizrādi augstprātīgu attieksmi! Šodien ieteicams būt pēc iespējas piezemētākam un neuzkrītošākam! 

Zivis Šodien tevī pamodīsies lielāks ego, gribēsi, lai citi tevi teju pielūdz un apbrīno. Nolaidies no saviem iedomu mākoņiem! Tev vēl daudz notikumu priekšā un daudz darbu, kas jāizdara! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)