Banner 980x90

"Cinevilla" būs iespēja vērot vairāku kauju rekonstrukciju

11.jūlijā kinopilsētā 'Cinevilla" ikvienu apmeklētāju gaida piedzīvojumu pilna diena - notiks vairāku kauju rekonstrukcija un citas aktivitātes, pilsētas informācijas portālu Tukums24.lv informēja pasākuma rīkotāji.
Jau no plkst.11.00 varēs vērot 1918.gada brīvības cīņu kauju imitācijas mēģinājumu, bet plkst.13.00 norisināsies pats uzvedums, kurā piedalīsies aptuveni 70 cīnītāji. Savukārt plkst.16.00 līdzīgā imitācijā tiks atainotas 1944.gada aizsardzības kaujas Kurzemē, kurās piedalīsies aptuveni 120 dalībnieki. Abas kauju imitācijas norisināsies Lielpilsētas daļā, apmeklētājiem būs iespēja vērot, filmēt un fotografēt. Pasākumu organizē biedrība "Latviešu karavīrs", kauju rekonstrukcijās piedalīsies arī rekonstrukcijas viesi no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, kas papildinās tā tehnisko nodrošinājumu un specefektu - kaujas ainu izveidi, lai skatītājiem tas paliktu atmiņā kā neaizmirstams piedzīvojums.

Abu kauju starplaikos paredzēta militāras tehnikas, II Pasaules kara vieglo un smago transportlīdzekļu, un ieroču ekspozīcijas apskate, 20.gadsimta perioda karavīru formas tērpu ar uzkabi un ieročiem uzlaikošana, par atsevišķu samaksu iespēja izšaut no dažādu veidu salūtieročiem. 

Visas dienas garumā kinopilsētas Cinevilla apmeklētājiem būs iespēja piedalīties piedzīvojumā "Rīgas Sargu izaicinājums", kurā paredzēta aktīva darbība ģimenēm, draugu lokam, kompānijām. Leģendas kontrolpunkti ar tehnisko nodrošinājumu un instruktoru klātbūtni būs izvietoti dažādos Cinevillas brīvdabas objektos. Būs iespēja piedzīvot gan "Safari braucienu", gan "Piedzīvojumu pie Zvejnieka dēla", "Izpletņa vilkšanu", "Dūmu vagona piedzīvojumu", Rīgas Sargu šautuvi un "Zirnekļa cilvēka piedzīvojumu".

Visas dienas garumā Mazpilsētas daļā darbosies Cinevillas krodziņš, brīvdabas bērnu laukums un tirdziņš ar lauku labumiem un našķiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)