Banner 980x90

Ceļu būvnieks "Strabag" Smārdes pagastā vēlas paplašināt smilts-grants ieguves platību

Jelgava, 4.okt., LETA. Ceļu būves uzņēmums SIA "Strabag" Engures novada Smārdes pagastā vēlas ierīkot jaunu smilts-grants ieguves atradni īpašumā "Lido", tādējādi kopīgā ieguves vietu platība sasniegs vairāk nekā 25 hektārus, liecina Engures novada pašvaldības publiskotais paziņojums par plānotās darbības ietekmes uz vidi novērtējuma sākotnējo sabiedrisko apspriešanu.

"Strabag" nekustamajā īpašumā "Lido" plāno ierīkot derīgo izrakteņu ieguves vietu gandrīz desmit hektāru platībā un, summējot ar blakus jau esošām ieguves vietām, kopējā laukumu platība sasniegs vairāk nekā 25 hektārus. Derīgo izrakteņu izstrādes jauda plānota līdz 60 000 kubikmetru gadā.

Interesenti iegūt informāciju par paredzēto darbību un iepazīties ar sagatavotajiem dokumentiem var Engures novada Valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā, SIA "Vides eksperti" tīmekļa vietnē un Vides pārraudzības valsts birojā (VPVB).

Rakstiskus priekšlikumus par paredzēto darbību var iesniegt līdz 19.oktobrim VPVB.

Jau vēstīts, ka ceļu būves uzņēmums SIA "Strabag" pērn strādāja ar 18,6 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 12,9% mazāks nekā 2015.gadā. Uzņēmums pērn guvis arī vairāk nekā 941 000 eiro peļņu, kas ir par 34,9% mazāka nekā 2015.gadā gūtā peļņa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)