Banner 980x90

Būvprojekts Lapmežciema bērnudārza piebūvei izmaksās 20 328 eiro

Jelgava, 6.apr., LETA. Būvprojekta izstrāde Lapmežciema pirmsskolas izglītības piebūves izbūvei izmaksās 20 328 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), liecina Engures novada pašvaldības noslēgtais iepirkums.

Vēl 2178 eiro, ieskaitot PVN, būs nepieciešami projekta autoruzraudzībai.

Pakalpojumus pašvaldībai nodrošinās SIA "Būvdizains", kas izvēlēts sešu pretendētu konkurencē.

Jau vēstīts, ka nākamā gada sākumā varētu atklāt Lapmežciema pirmsskolas izglītības iestādes piebūvi, kurā būs vieta 20 bērniem vecuma grupā no pusotra līdz trim gadiem. "Jūtam, ka arvien vairāk vecāku gatavi atsākt darbu, kad bērns sasniedz pusotra gada vecumu, arī bērnu skaits aug, tāpēc redzam potenciālu," piebūves nepieciešamību pamatoja pagasta pārvaldes vadītāja Dace Galandere.

Pašlaik pirmsskolas izglītības iestādē izglītību apgūst 71 bērns.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)